Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

18/09/2016 / Sophie Daniels

#FREEDOWNLOADSERIES: Rodrigo Ferran - People Just Don't Care

Rodrigo Ferran zit al 20 jaar in de scene. Voor 2014 vooral als jump, tek en retro house dj onder de naam Kosmik, nu is techno het genre waar ie zich op concentreert. Als Kosmik mocht hij al in de grootste clubs die ons land te bieden heeft aantreden zoals Illusion, Cherry Moon, Le Cap'Tain, H2O, Boccaccio enzovoort.

Zijn alter ego Rodrigo Ferran werd geboren na een vakantie in Ibiza. Hij was helemaal verkocht aan de techno en tech-house die hij er hoorde en zo is de bal aan het rollen gegaan. De man nam enkele mixtapes op en besloot ook zelf aan het producen te slaan. Dit jaar volgt er nog een driedelige EP op Bunk3r R3cords en 2017 belooft een jaar vol bookings te worden.

Hij geeft zijn track People Just Don't Care gratis en voor niets weg via ons magazine. Het nummer is onderbouwd met een stevige techno beat en sluimert naar zijn einde toe. Een ideale plaat om de keet af te sluiten. Gevoelig, hard en tegelijk doorspekt met een meeslepende bass.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête