Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Voodoo Village

08/07/2024 / Sophie Daniels

Voodoo Village dropt alle namen van hun lineup

En introduceert ‘no phone policy’: een primeur in België!

Op 7 en 8 september keert Voodoo Village terug naar de magische bossen rond het kasteel van Humbeek. Maar liefst 80 dj’s en live acts zorgen voor muzikaal vuurwerk op 5 podia, aangevoerd door een topselectie van internationale stage hosts. Het elektronische boetiekfestival introduceert vandaag een verrassende primeur. 

Voodoo Village voert dit jaar als allereerste Belgische festival een ‘no phone policy’ in voor sommige festivalzones. Wie The Oracle binnen wil, zal aan de entree gevraagd worden om zijn smartphonelens met een sticker te bedekken. Foto's en filmpjes maken is er niet toegelaten.

Foto  van Voodoo Village Festival 2024, in opdracht van Voodoo Village
Een impressie van The Oracle vorige editie. ©

Voodoo Village

Absolute headliner op zondag is Black Coffee, een van de meest gevraagde internationale DJ’s en producers van het moment. Daarnaast belooft diezelfde dag onvergetelijk te worden met een wervelende set van &ME en Adam Port van Keinemusik 

Op zaterdag is Parra for Cuva niet te missen. Na zijn gesmaakte passage in de AB stelt hij op Voodoo Village voor de laatste keer zijn nieuwe album 'Mimose' voor in ons land. En ook Marlon Hoffstadt is een mustsee met zijn euforische cocktail van hardhouse en trance.

Verder op de lineup sieren Belgische helden als Ajna & Samm, rising star Bibi Seck, Copal, Helena Lauwaert, Accelerator stage host Milo Spykers, NOVAH, Pegassi en Kenny Montana

Grote en coole internationale artiesten als I Hate Models, Jamie Jones, Artbat en Enrico Sangiuliano. Een hele berg liveacts (KiNK, Oceanvs Orientalis, Sidartha Siliceo & Ananta, Nadav Dagon en Copal). En nog veel meer, 7 tot 8 september op het grenzeloze dancefestival in Grimbergen.

Volledige lineup

Artwork  van Voodoo Village Festival 2024, in opdracht van Voodoo Village
© Voodoo Village
Kopfoto: ©

Voodoo Village

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête