Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van Tomorrowland 2022, in opdracht van Tomorrowland

01/02/2024 / Sophie Daniels

Tomorrowland maakt in één klap volledige affiche bekend

Meer dan 400 artiesten versieren de lineup.

Tomorrowland viert dit jaar zijn twintigste verjaardag, weliswaar "slechts" met een achttiende editie vanwege de coronacrisis, en doet dat met het thema "Life". Er zijn twee festivalweekends deze zomer op de Schorre in Boom, van 19 tot 21 juli en van 26 tot 28 juli. 

Naar goede gewoonte lost het festival zijn affiche in één ruk. Frisse namen als DJ Heartstring, Oguz, Klaudia Gawlas, Haai, Marlon Hoffstadt en Indira Paganotto worden afgewisseld met gevestigde waarden als Keinemusik, Amelie Lens, The Blessed Madonna, I Hate Models, Bonobo en Dixon. 

Er staat ook heel wat volk uit de Afterlife-stal geboekt zoals Anyma, Mathame, Fideles, Mind Against en Tale Of Us. Qua Belgisch opkomend talent is het vooral uitkijken naar Bermio, Novah, Pegassi en Phara (live).

Ook leuk dit jaar zijn de interessante backs to backs met Parfait en Charlie Sparks, Solumun en Four Tet, Nico Moreno en Dyen, Amotik en Answer Code Request, Paula Temple en SNTS en Helena Lauwaert die zij aan zij zal staan met Emilija.

De volledige affiche kan je hier vinden.

De ticketverkoop startte zaterdag, maar alle tickets waren al na een half uurtje te deur uit. Volgende zaterdag 3 februari om 17 uur worden de laatste tickets verkocht. Dan kan opnieuw iedereen een kans wagen.

Kopfoto: © Tomorrowland

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête