Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Strafwerk Festival

28/01/2021 / Sophie Daniels

Strafwerk Festival maakt line-up bekend

Het festival gaat door op zaterdag 14 augustus

Het zijn nog steeds onzekere tijden in festivalland, maar Strafwerk Festival kun je alvast noteren in je agenda. De 8ste editie van het festival gaat - als alles goed loopt - door op 14 augustus in het Havenpark in Amsterdam. Het is daarmee het eerste dancefestival dat een datum heeft geprikt op de Amsterdamse evenementenkalender.

De line-up

Strafwerk heeft de artiestenlijst van 2020 meegenomen naar 2021. Veel verrassingen zitten daar dus niet tussen. Maar voor wie het vorig jaar gemist heeft, geven we graag nog even mee naar wie je zeker moet uitkijken.

Op de roster staat heel wat Nederlands als buitenlands talent. Zo spelen onder andere Afterlife poulain Colyn, Amsterdam finest Luuk van Dijk en ROD alledrie een thuismatch. Mirella Kroes werkt een back to back sessie af met Anh. Die laatste is misschien minder bekend maar als je houdt van Donato Dozzy zit je haar het juiste adres.

Uitschieters zijn producer, model én activiste Honey Dijon, Floorplan waarbij vader Robert Hood en dochter Lily als duo optreden, de Italiaanse tandem Mind Against en het Duo Kristian Beyer en Frank Wiedemann, als hun zeer uitzonderlijke formule Âme II Âme.

Tickets

Heb je nog tickets van vorig jaar? Dan worden deze automatisch omgezet voor deze editie. De ticketverkoop start op donderdag 28 januari om 12:00 uur. Je kunt dan 50% van het bedrag aanbetalen, gaat het festival niet door krijg je deze aanbetaling terug. Gaat Strafwerk wél door dan betaal je de andere helft van het bedrag richting het festival.

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête