Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Het Martinska-schiereiland in Kroatië.

22/03/2023 / Evelyne Vanherf

Rave Alert pakt uit met een eerste Neorave-festival in het zonnige Kroatië

3 dagen, 70 artiesten, boot & strandfeesten, geheime podia, afterparty’s, ….

Rave Alert pakt deze zomer (18, 19 en 20 augustus) uit met ’s werelds eerste Neorave-festival ‘Rave Island’ in het idyllische Martinska, een festivallocatie op een strand in Sibenik, Kroatië. Als Sibenik geen belletje doet rinkelen dan zal de naam ‘Game of Thrones’ dat misschien wel doen. Veel scènes uit Game Of Thrones die zich afspelen op het platteland zijn gefilmd in de bossen van het Krka Nationaal Park ongeveer 20 minuten van Sibenik.

Het uitzicht op Sibenik van in Martinska.
Het uitzicht op Sibenik van in Martinska. ©

Ivan Buvinić voor Slurp! Festival 2020

Twee weken geleden was er de eerste drop van artiesten en werden ook de tickets online gezet, met succes want wave 1 is al volledig uitverkocht. Maandag werd de officiële website gelanceerd om de dag erna een tweede lading artiesten op ons af te vuren.

De voorlopige line up is een mix van opkomend talent, grote namen en meerdere verrassingen. Onder andere Creeds is momenteel met 'Push Up' niet weg te denken van de dansvloer. Een go to is dan weer voor Blaame, die telkens weer het publiek weet te verrassen met zijn heerlijke live sets. Vergeet zeker niet om een bezoekje te brengen aan Berlin Based Bad Boombox die in 2022 met zijn track 'Medulla' alle aandacht naar zich toe wist te trekken. Hij is toegewijd aan alle muziek die groovy, bounce en opbeurend is op een manier die ons allemaal dichter bij elkaar brengt.

Met de namen BasswellVCL en Jacidorex zal je dit niet snel vergeten. Kortom: we like what we see en zijn nu al benieuwd naar welke artiesten Rave Alert hierna nog zal aankondigen.

TIP: hou zeker hun Instagrampagina in het oog en maak kennis met de al voorgestelde artiesten.

Kopfoto: ©

myluxoria.com

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête