Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Chinastraat

31/03/2022 / Pieter-Jan Nerinckx

Niet te missen: Rave Alert @Chinastraat

Met een live gitaaroptreden van Flymeon!

Naar goeie gewoonte trekt het Belgische label en booking agency Rave Alert richting de Gentse Chinastraat voor alweer een vettige bijeenkomst. En dat doen ze met een line-up van jewelste.

Na de stevige opwarming die de getalenteerde dj’s Bashir en NATASJA ongetwijfeld tot een goed einde zullen brengen, treedt de Franse techno rockstar Flymeon aan. Hij zal de zaal voorzien van een schreeuwende gitaar en stevige kicks, een echte performance dus. Daarna neemt Jan Vercauteren het van de Franse artiest over met diepe en donkere beats.

Zaterdagnacht kunnen jullie trouwens voor de tweede keer een B2B van X&trick en VCL aanschouwen. We kunnen jullie verzekeren dat die set vorige keer absoluut knallen geblazen was. Maar hou jullie klaar voor wie de keet afsluit, want dat is niemand minder dan DXPE. Verwacht je bij deze man aan ranzige hardcoreplaten die door merg en been zullen gaan.

Kleine tip: zwier voor de rave alvast zijn nieuwe track ‘Play It Fast’ eens door je speakers en dan weet je waar je aan toe bent!

Info en tickets vind je hier.

Kopfoto: © De Standaard