Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van Extrema Outdoor 2022, gemaakt door Nachtschaduw

21/01/2023 / Sophie Daniels , Dieter Holvoet

Extrema Outdoor 2023 kondigt volledige line-up aan

Met o.a. Charlie Sparks, Nico Moreno, Trym en Peggy Gou

Naar goede gewoonte kondigt Extrema Outdoor op zaterdag 21 januari zijn volledige line-up in één keer aan. Met meer dan 170 artiesten verspreid over 7 Districten (podia) huldigen ze het komende festivalseizoen in op 26 mei in Houthalen-Helchteren. Tussen de meer dan 170 acts herkennen we klinkende namen als Peggy Gou, Job Jobse, Kerri Chandler en Boris Brejcha. Daarnaast debuteert Charlie Sparks met zijn old school techno, en komen onder andere Trym en Nico Moreno. Die laatste zakte vorig jaar al af naar het festival maar moest zijn set abrupt stopzetten omwille van de aanhoudende regen.

Naast de vele nieuwe buzz-namen zoals Jan Vercauteren en Lokier, valt ook de aanwezigheid van Black Coffee op: Extrema Outdoor is de enige Belgische stop van diens aankomende tour. Daarmee vervoegt de Zuid-Afrikaanse dj de Afrikaanse programmatie op District 6.

De elektronische muziekscène in landen als Zuid-Afrika is enorm populair, maar veel van de lokale artiesten kunnen moeilijk doorbreken buiten hun continent. Voor veel van de artiesten wordt dit het eerste optreden buiten Afrika.

Extrema Outdoor

Voor de tweede keer presenteert het festival ook op vrijdag een volwaardige festivaldag zodat bezoekers iedere dag van 12u ‘s middags tot middernacht uit de bol kunnen gaan, gevolgd door een afterparty voor kampeerders.

Tickets

Tickets zijn vanaf vandaag te koop. Dagtickets kosten je €72,5, weekendtickets zonder camping €153,5 en holiday tickets inclusief camping €193,5.

Volledige lineup

De volledige lineup van Extrema Outdoor 2023.
© Extrema Outdoor
Kopfoto: © Nachtschaduw

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête