Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van KI/KI at Kompass, gemaakt door Matamoros Mariana

06/02/2023 / Pieter-Jan Nerinckx

Kompass zoekt steeds vaker balans tussen internationale helden en lokaal talent

Dat mooi evenwicht is binnenkort te zien tijdens hun hardcore hoogmis van 25 februari

Kompass laat alweer een killer line-up op ons los: op zaterdag 25 februari nodigen ze het gerenommeerde Franse collectief Casual Gabberz, Somniac One en de Belgische dj's van Burenhinder uit voor een pittige avond vol hard dance en gabber. Deze hardcore hoogmis is samen met de andere aangekondigde events het bewijs dat de club een nieuwe, lokale koers aan het varen is. 

Het klopt inderdaad dat we tegenwoordig steeds vaker kiezen om de juiste (jonge) collectieven mee te betrekken in het Kompass-verhaal. Zo kunnen we samen de Belgische scene verder uitbouwen tot iets waar we met z'n allen trots op kunnen zijn.

Victor Seys (Marketing & Communications Manager bij Kompass)

Verder stond er vorige week nog het Lovegroove event van Dana Montana op de planning, krijgt de Belgische organisatie Stimular binnenkort de Kontrolekamer voor zijn rekening, komt het Antwerpse collectief Drag Me To Hell op bezoek en brengt Butternut Partiboi69 naar de Gentse club. Kortom, Kompass heeft een heerlijk seizoen voor de boeg.

Foto  van KI/KI at Kompass, gemaakt door Matamoros Mariana
© Matamoros Mariana
Kopfoto: © Matamoros Mariana

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête