Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Artwork  van Boiler Room: Ghent, in opdracht van Boiler Room en MODUL'AIR

25/10/2023 / Steffie Verploeg , Evelyne Vanherf

Boiler Room zet twee dagen voet op Gentse bodem

Het reizende streamingplatform heeft eerder halt gehouden in 's werelds meest iconische steden. In samenwerking met MODUL'AIR maakt het platform nu een tussenstop in Gent en kondigt vandaag de volledige line-up aan.

Het project van originele Londense bodem, staat bekend om zijn livestreams waarbij de DJ-booth direct op de dansvloer staat, zonder enige afscheiding tussen het publiek en de artiest. Boiler Room heeft geen vaste uitvalsbasis en wordt zowel georganiseerd in intieme venues als op grootschalige festivals. Sinds 2010 faciliteerde Boiler Room meer dan 7500 performances in meer dan 150 steden, samen goed voor meer dan een miljoen bezoekers. Het feit dat Boiler Room Gent heeft gekozen als de volgende Belgische locatie is voor MODUL'AIR een geknipte kans om Gent nog meer op de kaart te zetten als uitvalsbasis voor nightlife. 

Samenwerking met MODUL'AIR

In september 2021 was de laatste Boiler Room-sessie in België, gehouden tijdens Ampere Open Air in Antwerpen. De aankomende editie wordt georganiseerd door Boiler Room in samenwerking met MODUL'AIR, bekend van hun gelijknamige day-to-night festival en open air shows op Flanders Expo. 

Line-up

De samenwerking tussen deze twee partners brengt dan ook een boeiende programmatie van internationale flair en lokale talenten met zich mee.

Zaterdag 2 december

Zondag 3 december

Azo

Fuga

Innerschades

John Noseda

Nosedrip

Pablo Bozzi

Phase Fatale

Reka

Thang

Ampe

Bad Boombox

Dina

Helena Lauwaert

Malugi

Moody Mehran

Pegassi

Stanislawa

Vera Moro

© Boiler Room

Locatie in Spoorloods

Boiler Room Gent vindt plaats in de industriële opslagplaats van Spoorloods dat gesitueerd is in de voormalige Mazda Julien Garage. De locatie dient als multidisciplinair collectief van Gentse waarden en is actief binnen de eventsector. Spoorloods zal zich exclusief openstellen voor het Boiler Room weekend. 

Spoorloods
©

Spoorloods

Spoorloods
©

Spoorloods

Spoorloods
©

Spoorloods

Spoorloods
©

Spoorloods

Blijf up-to-date

Wie zich nog verheugt op een ticket is helaas te laat, want beide shows waren in slechts een paar uur uitverkocht. Wie alle updates wil volgen over de Boiler Room kan zich aanmelden op hun nieuwsbrief

Wie zich al wil warm maken voor de Boiler-sessies, kan hieronder de meest recente livestream van Pablo Bozzi bekijken.

Kopfoto: © Boiler Room, MODUL'AIR

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête