Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Nico Moreno

10/12/2019 / Sophie Daniels

Belg verzorgt clip van nieuwe Nico Moreno EP

Stop-motion talent zet handen onder twee clips.

Doet de naam Alex Verhalle een belletje rinkelen? De Belg rijgt de optredens in het buitenland als een leien dakje aan elkaar. Niet als dj of producer, maar als fotograaf. Zijn specialiteit? De avond vastleggen in een stop-motion video. Een methode waarbij je door verschillende foto's na elkaar te spelen een video kan creëren. Even een kanttekening: voor een filmpje van 33 seconden heb je al snel meer dan 750 foto’s nodig.

In de clip zie je stop-motions die gemaakt zijn tijdens verschillende events die Alex heeft gefotografeerd/in stop-motion gebracht gedurende afgelopen maanden. Er zijn beelden van oa KHIDI (Tbilisi), HEX (Barcelona), POSSESSION (Parijs), Awakenings (Amsterdam),...

De intro van de nieuwe single ‘She Is Corrupted’ van de Franse producer Nico Moreno katapulteert ons even terug naar zijn remix van Raving In Paris. Na een minuut blaast het nummer een lekkere bak herrie je oorschelpen in. Snoeihard en rechtdoorzee houdt hij in nog geen zes minuten je volledige aandacht vast.

'Violent Methods' is beukplaat nummer twee. Ook deze video werd door Alex Verhalle in elkaar gezet met stop-motions.

Tracklist
1. Nico Moreno - Violent Methods
2. Nico Moreno - She Is Corrupted

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête