Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Ansome Foto

12/05/2016 / Sophie Daniels

Ansome, Ossian & Ayarcana spelen exclusieve live set op Where House

Waar eerder een deel van de MORD-familie, Sleeparchieve, Happa, Randomer en JoeFarr langskwamen, nodigen ze op 21 mei weer vijf zwaargewichten uit het gros van de nieuwe generatie analoge en industriële techno uit. Where House is stilaan aan een staalharde reputatie bezig hier in België.

Op de affiche staan deze keer Ansome, Ayarcana, Keepsakes, 138, Ossian en eigen resident Nick Bollaert. Hardware basher Ansome, geboren als Kieran Whitefield, heeft in korte tijd heel wat prestige opgebouwd met zijn unieke muziek. Met zijn South London Analogue Material -een vinyl only record label- reist hij momenteel heel Europa af. 

Ansome, Ossian & Ayarcana zullen samen een exclusieve live set spelen op Where House. Hieronder zie je al hoe dat er mogelijk aan toe zou kunnen gaan.Zin om hun zelf aan het werk te zien? Tickets kosten slechts 10 euro!

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête