Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Verknipt Festival

19/05/2016 / Sophie Daniels

9 Nederlandse festivals onder de 50 euro

1. Modular Festival | Maastricht (NL) | €23,50


Op 18 juni strijkt Modular Festival voor de eerste keer neer in Park Maasboulevard in Rotterdam. Al is het niet echt de eerste keer dat Modular een festival organiseert. Voorgaande jaren deden ze samen met Révolt het Lost & Sound Festival. En zoals we intussen van Modular gewend zijn, liegt ook de line-up er niet om.

Voor wie gaan we: Answer Code Request, Function, Luke Slater en ROD.

Event


2. 18HRS Festival | Zaandam (NL) | €39


Op 9 juli wordt van 12:00 tot 06:00 de Balkenhaven omgetoverd voor de echte die-hards die de festivalspreuk “Nooit meer naar huis” hebben bedacht. Het 18hrs Festival is niet alleen uniek omdat je achttien uur lang kan genieten van het beste op het gebied van techno, techhouse en deephouse, maar het festival combineert ook het gevoel van een in- en outdoor festival. Wij hebben er alvast zin in!

Voor wie gaan we: Regis, Answer Code Request en Sandrien.

Event


3. Edit Festival | Haarlem (NL) | €37,50


Al vijf jaar op een rij is Edit Festival het Haarlems festivalkompas op het gebied van techno en house. Dichtbij Amsterdam, op een klein en intiem festivalterrein en met een heerlijke line-up. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Tevens stopt de trein naast de ingang en is er volop gratis parkeerruimte.

Voor wie gaan we: Phase, O/V/R, Zadig en Helena Hauff

Event


4. Verknipt Festival | Amsterdam (NL) | €34,50


Op zaterdag 2 juli 2016 kunnen we weer de hele dag onze danspasjes oefenen bij Verknipt Festival. Van techno tot deephouse en alles wat daar tussenin zit is hier te vinden. Vorig jaar was het festival helemaal uitverkocht en het ziet er ook zo naar uit dat dat dit jaar het geval gaat zijn.

Voor wie gaan we: Perc & Truss, Lucy, Ringo en Henning Bear.

Event


5. Rotterdam Rave Festival | Rotterdam (NL) | €24,50


Op 6 augustus is het in Rotterdam te doen waar voor het vierde jaar op rij de havenstad weer een resem internationale topartiesten mag verwelkomen. Rotterdamse rave staat voor een levensstijl en voor een stevige industriële sound die zelfs voor bezoekers van buiten de stad herkenbaar is. Tijd om dat te ontdekken!

Voor wie gaan we: AnD, Karenn, Stranger, Perc & Truss en Surgeon

Event


6. The Crave Festival | Den Haag | €22


Zaterdag 13 augustus staat Den Haag in het teken van het elektronische The Crave Festival. Met een diverse keuze aan artiesten uit de VS, Groot-Brittannië en Duitsland is het programma internationaal georiënteerd. Op hun line-up zien we artiesten terug die deze zomer reeds op verschillende festivals staan, maar zijn maakten de beste combinatie.

Voor wie gaan we: DVS1, Henning Baer, Pariah en Sigha

Event

[caption id="attachment_1145" align="alignnone" width="1024"]
The Crave Festival
© Katja Rupp[/caption]

7. Drift Festival | Nijmegen | €27


Zaterdag 11 juni strijkt Drift Festival opnieuw neer op haar vertrouwde stek langs de Waal. Dit keer hebben ze vijf podia gevuld met toonaangevende house en techno artiesten uit binnen- en buitenland. Zeggen Donato Dozzy, Peter Van Hoesen en Anthony Parasole je wel iets? Boek een tripje naar Nijmegen en geniet van een zinderende festivaldag vol dwingende vierkwartsmaten.

Voor wie gaan we: Donato Dozzy, Prosumer, Aura One en Peter Van Hoesen

Event


8. Ohm Festival | Delft | €29,50


Organisaties Elevation Events en ZeeZout sloegen de handen in mekaar om in te spelen op de grote behoefte aan cultureel vermaak van studentenstad Delft. Op 2 juli vindt er Ohm Festival plaats, een festival met een ietwat minder gevulde line-up, maar daarom niet minder goed.

Voor wie gaan we: Tripeo, ROD, Steffi en Ryan Elliot

Event


9. By the Creek Festival | Utrecht | €34,50


Op zaterdag 9 juli 2016 nodigen Vunzige Deuntjes, ZeeZout, BASIS en KLEAR jou uit voor een onvergetelijke dag in de natuur. En de naam van het festival kan je heel letterlijk nemen, het vindt echt plaats vlak aan een kreek. Lekker met voeten in het water op de beste muziek. We want!

Voor wie gaan we: Alex.Do, Ringo en Perc&Truss

Event

By The Creek Festival

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête