Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Z.I.P.P.O.

08/05/2017 / Sophie Daniels

Z.I.P.P.O en Kalean brengen plaat uit op Balans Records als 3KZ

Het Nederlandse label van Darko Esser -Balans Records- kondigde deze week zijn éénentwintigste release aan na al eerder muziek uit te brengen van Drafted, Mike Parker en ROD. Deze keer presenteren ze de Not From Here EP, een samenwerking tussen Z.I.P.P.O en Kalean onder hun 3KZ alias. De EP bestaat uit 4 nummers en komt uit op 19 mei.

De Italiaanse producer releasete als één van de eersten op het Monnom Black label van Dax J en timmert zich sindsdien een weg naar boven. Z.I.P.P.O. daarentegen bracht op zijn vijftiende al een plaat uit op Figure, het label van Len Faki. Nu, drie jaar later, wordt hij nog steeds gezien als één van de meest belovende artiesten van Italië.

Not From Here opent groovy gevolgd door Nature Of Motion waar de melodie zegeviert. Circles en Times zijn wat speelsere nummers. Niet echt onze favorieten, maar de eerste twee tracks mogen er zeker zijn!


Tracklist


1. Not From Here0
2. Nature Of Motion
3. Circles
4. Times

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête