Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
weekendgids

01/11/2017 / Sophie Daniels

#WEEKEND: A. Brehme, Phara en Sam Paganini

1/ Bunker, Bilzen, vrijdag 3 november


Het piepjonge Bunker heeft al een rits mooie nachten achter de rug met onder andere Farrago, Tom Hades en Ortin Cam. Deze vrijdag ik het raak met producer en vinylvirtuoos A. Brehme.

Event

 

2/ NORITE, Zodiak Brussel, vrijdag 3 november


Hermeticism is een EP gereleased door Bohdan op het NORITE label. Naar aanleiding van deze EP vieren ze een feest in de Zodiak in Brussel met alle artiesten die er aan meewerkten. Op de rol: Bohdan, AWB en Hydrangea.

Event

 

 

3/ Vacuum Decay, 't Gewelf Leuven, zaterdag 4 november


Belgisch wunderkid Phara -die net nog een top van een release aankondigde- neemt zaterdag 't Gewelf onder handen met support van Sound Of Si, Senza Nome en Kontradiktion.

Event

 

 

4/ CURIO, Kompass Gent, zaterdag 4 november


De Italiaanse producer Sam Paganini trekt sinds 2010 de wereld rond met zijn minimalistische techno en komt zaterdag in Kompass zijn nieuwe album Zenith presenteren. Support is er van ZØE en BEC.

Event

 

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête