Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Ken Ishii

01/06/2016 / Sophie Daniels

#WEDSTRIJD: Win een duoticket voor Ken Ishii in Ampere

Op zaterdag nodigt Ampere legende Ken Ishii uit in hun Antwerpse club. Hij maakte in 1992 zijn debuut als dj nadat Belgisch platenlabel R&S Records hem ontdekt had en hem onmiddellijk een platencontract aanbood.

Zonder Ken Ishii zou de Japanse techno scene er heel anders uit hebben gezien. De producer zette techno op de Japanse kaart en groeide in twintig jaar uit tot één van de belangrijkste artiesten van het genre. In 2004 werd hij gelauwerd tijdens het Dance Music Awards event in Ibiza als best techno dj. 

Hij is van alle markten thuis en produceert, behalve technotracks bestemd voor in clubs, ook soundtracks voor computergames en muziek voor mobiele telefoons. Zijn constante drang naar vernieuwing heeft ervoor gezorgd dat hij nog steeds relevant is. Dit is een artiest die je ooit eens in je leven moét gezien hebben, en waarom niet in het mooie Ampere?
 

LET OP!
Deze wedstrijd is afgelopen.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête