Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
voodoo village

16/09/2017 / Sophie Daniels

Voodoo Village: dansen rond het kasteel van Humbeek

Nadat we vorige week nog te gast waren aan het kasteel van Horst in Holsbeek, is het volgende week zondag (24 september) de beurt aan het kasteel van Humbeek in Grimbergen. Dit vormt het toneel voor Voodoo Village, waar grote kleppers uit de house- en technowereld zullen spelen.
Ook al loopt de zomer jammer genoeg stilletjes op zijn eind, toch weet de organisatie van Voodoo Village ons ongetwijfeld te bekoren met een straffe line-up. Na het meerdaagse festival, proberen ze nu om alle kwaliteit te bundelen in één dag, met behulp van twee lekker gevulde stages.

20645246_1483125911778458_5190116291984509725_o

En als wij het hebben over kwaliteit dan weet je dat de namen zonder twijfel de moeite waard zijn om af te zakken naar Grimbergen. De line-up is tiptop in orde!

Headliners van dienst zijn niemand minder dan onze favoriete Duiste mysterieuze mannen Recondite en Rampa, de Britse gek Eats Everything, de Duitse leading lady van Diynamic Magdalena, de straight-forward Spanjaard Paco Osuna en onze nationale trots Charlotte de Witte. Wij kijken in elk geval heel hard uit naar het moment waarop Charlotte onderstaande nieuwe plaat (Closer) op het Grimbergse publiek loslaat.

Playing my new track "Closer" at Tomorrowland. ?

Posted by Charlotte de Witte on Monday, September 11, 2017


Deze fijne bookingen worden nog aangevuld met een hoop talent van eigen bodem: Fuse Young Talent 2010 winnaar Lucas Caroso, Ketaloco-resident Nico Morano en de Zwitserse Belg Belben. Alsof dat nog niet genoeg was om de dag helemaal te vullen met geweldig talent van eigen bodem zijn ook Brusselaars Sifa en Lexx van de partij. Bovendien komt Moodfamily-meester AMyn zijn alom bekende liveshow etaleren en dat, beste lezers, leidt altijd tot ongeziene taferelen.


Maar wie komt dan wanneer? Check hier nu al de timetable!

voodoo village

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête