Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

13/11/2016 / Sophie Daniels

Under Black Helmet, I Hate Models en meer op Wir Tanzen

Op twee december is het in de Overpoortstraat in Gent te doen. Wir Tanzen staat die avond weer garant voor het beste uit de techno-wereld en nodigt daarbij Under Black Helmet en I Hate Models uit. Nog niet zo vaak in België, maar überpopulair in de rest van Europa.

In de kern draait Under Black Helmet donkere techno, maar dan met veel distortion en verrassende wendingen. Werd bekend door zijn geweldige Mute EP, die opgepikt werd door onder andere Jef Mills. Sindsdien maakt hij furore op het Code Is Law label. I Hate Models zit zowat in hetzelfde straatje als Keepsakes, Ayarcana en Ansome. Het Franse talent bracht deze zomer de fel bejubelde Warehouse Memories EP uit op ARTS, het label van Emmanuel.

Verder kan je je danspasjes oefenen in de VISA Room, waar acid de hoofdrol speelt onder leiding van Sifres -die normaal altijd live draait maar nu zijn eerste dj set in vier jaar zal afleveren-, Dj Ignite, Metamorph, Death Face en Drinko. De ZANZI Room wordt vertegenwoordigd door het AftrWhat collectief.

Tickets voor het event zijn enkel de avond zelf te verkrijgen aan de kassa. Het feest duurt tot de dag erna 12 uur.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête