Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Nina Kraviz

21/03/2018 / Sophie Daniels

Uitkijken naar Pukkelpop: dit zijn de eerste namen

De affiche van Pukkelpop krijgt langzaam vorm. De derde aankondiging van Pukkelpop is dan ook een grote: zo maken ze maar liefst 93 nieuwe namen bekend. Maar waar wij vooral benieuwd naar zijn: wie brengt er dansbare beats?

Op donderdag zal de Britse triphop producer en dj Bonobo zijn opwachting maken samen met percussie-koning en Jackmaster-protegé Denis Sulta en Voyage Direct-labelbaas Tom Trago. Techno krijgen we die dag van de Belgische technoqueen Charlotte De Witte, de Ijslandse tandem en live wonder Kiasmos en de Berlijnse halfgod Marcel Dettmann. Ook het Limburgse duo Joyhauser krijgt eindelijk hun plekje in de Boiler Room.

Call Super zakt dan weer op vrijdag 17 augustus af naar het festival. Producer en klassiek pianist David August en het Belgische quartet Goose vullen aan. Op zaterdag worden de draaitafels warm gedraaid door de Deense populaire producer Kölsch en techno-purist slash Siberische schone Nina Kraviz.

Pukkelpop 2018 vindt plaats van woensdag 15 augustus tot en met zaterdag 18 augustus. De komende weken zullen er nog meer namen bekend gemaakt worden. Meer info en de start van de ticketverkoop zijn te vinden op de website.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête