Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Teste

25/05/2018 / Fay Haelterman

Teste brengt voor het eerst in vijfentwintig jaar nieuw werk uit

26 mei kon je in Londen een set van Teste meepikken. En dat is bijzonder: Teste bracht al vijfentwintig jaar geen nieuw werk meer uit en verscheen maar heel sporadisch op het toneel. Met 'The Box Man' doorbreken ze die lange stilte.

Teste ontstond begin jaren '90 als een technoproject in Canada en kende een wisselende opstelling. 'The Whipe' werd één van hun bekendste tracks. Momenteel bestaat Teste uit het duo Dave Foster (ook wel bekend als Huren), die er al van in het begin bij was, en Martin Maischein, een Duitse producer die al draaide onder vele namen, zoals Goner en Heinrich at Hart.

Het tipje van de sluier klinkt in ieder geval al heerlijk dreigend en industrieel. Dat belooft dus al veel voor KAOS en de release van de plaat zelf, die we in juni mogen verwachten. Hij verschijnt op BITE, het nieuwe label van Hayden Payne (Phase Fatale) en zal vijf tracks bevatten.Tracklist
A1 The Box Man
A2 The Long Term Care Facility
B1 Thieves Are Operating In This Area
B2 Foaming At The Mouth
B3 Lyubov

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête