Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Sonàr - Laurent Garnier

29/01/2018 / Fay Haelterman

Sonàr en OFF week 2018: 2 goede redenen om naar Barcelona te gaan

Van 14 tot 16 juni moet je naar Barcelona afzakken, want dan gaat Sonàr door: een festival met voetbalveldgrote zalen, een massabijeenkomst voor technoliefhebbers.

Naast een Sonàr by day, met iets mildere muziek, is er een Sonàr by night. Vooral die laatste kan tellen - namen zoals Helena Hauff, Laurent Garnier, Modeselektor, Ben Klock & DJ Nobu, Richie Hawtin en John Talabot (met een set van maar liefst zes uur!) overtuigen je om toch eens het vliegtuig te nemen voor een festival. Zeker als je weet dat er naast grote technonamen ook headliners als Gorillaz en LCD Soundsystem zijn.

Voor mensen met een lichaam van staal is het ondertussen ook nog eens OFF Week in Barcelona: naast de reguliere sites van Sonàr vind je een hele week steengoede namen in tal van clubs. Vooral ‘Afterlife’ op zaterdag 16 juni doen je oogbollen in je kassen stuiteren: KiNK (live), Maceo Plex, Marcel Dettman, Mind Against, Recondite (live), Rodhäd, Stephan Bodzin (live) en Tale of Us. Allemaal op één avond? Shit zeg.

We weten het nu al: Sonàr 2018 wordt zwáár. Wij beginnen alvast te trainen.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête