Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Roman Poncet

28/03/2018 / Sophie Daniels

Roman Poncet gaat album uitbrengen op Figure label van Len Faki

Roman Poncet brengt zijn debuutalbum, 'Gypsophila', uit via het Figure label van Len Faki.

De veelbelovende Franse technoproducent heeft eigenlijk nog een paar andere release gehad, maar 'Gypsophila' zal het eerste album zijn dat de naam Roman Poncet draagt. Eerdere albums staan op naam van zijn Traumer alias voor het Herzblut label van Stephan Bodzin in 2014 en op Desire Records in 2015.

De eerdere LP-projecten van Poncet omvatten een van zijn andere go-to alias, Traumer, voor Herzblut van Stephan Bodzin in 2014, en een andere naast frequent samenwerkende DJ Deep als Sergie Rezza op Desire Records het jaar daarop. Wat hij nu levert is een indrukwekkend volwassen debuutalbum, rijp van persoonlijke creatieve realisatie.

'Gypsophila' is het tweede album dat op Figure verschijnt, na het 'DNA' album van Markus Suckut vijf jaar geleden. De LP ligt op 23 april in de rekken.Tracklist

A1 Do Not
A2 Hello You
A3 For Once We Saw The Light
B1 Thick Vegetation
B2 Impression Of A Dying Swarm
C1 Piège
C2 Épreuve
D1 In Aeternam
D2 Atlas
E Gypsophila
F1 Never Ready
F2 Gentle Nightmare

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête