Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Lady Starlight

30/10/2017 / Sophie Daniels

Lady Starlight heeft nieuwe EP klaar, Which One Of Us Is Me?

Na haar eerste release eerder dit jaar op Lucy's Stroboscopic Artefacts label, komt Lady Starlight dit keer uit voor Figure met haar nieuwe Which One Of Us Is Me? EP. Het label van Len Faki, dat afgelopen weekend nog een feest van jewelste op poten zette op ADE, is daarmee toe aan zijn 10e release dit jaar.

Which One Of Us Is Me? heeft geen gigantische breaks, maar minuscule toonveranderingen en een subtiele progressie. Met haar modulaire apparatuur bouwt ze snijdende synths die als zweepslagen door de speakers galmen en kicks die bijna onhoorbaar veranderen.

Colleen Martin, zoals ze door het echte leven gaat, begon haar dj-carrière in New York waar ze wekelijks met haar BFF Lady Gaga een feestje hoste. Tegenwoordig woont ze in Berlijn en wordt ze haast in één adem genoemd met Surgeon, met wie ze vaak live-sets speelt.

De EP bestaat uit vier tracks en ligt op 11 december in de rekken. Hieronder al een voorproefje van You.

Tracklist


A1 You
A2 Me
B1 Them
B2 Us

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête