Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

26/04/2018 / Sophie Daniels

KiNK lanceert nieuw project 'Kirilik' met EP 'Infinity is Not A Number'

KiNK heeft zichzelf een nieuw alias aangemeten.

KiNK- is sinds enkele jaren heer en meester in het geven van live performances. Op zich is hij een echte virtuoos, hij heeft bovendien een immens arsenaal aan knopjes, mixers en drumcomputers. Hij won in 2016 nog de befaamde titel 'Best Live Act' van Resident Advisor. Als je ziet dat andere tovenaars Recondite en Stephan Bodzin mee het podium delen, weet je inderdaad genoeg.Sinds enkele dagen weten we dat hij bezig is met een nieuw project met de mysterieuze naam Kirilik. Voor dit tweede project van onze favoriete Bulgaar, is het de bedoeling om het gevoel van zijn live acts over te brengen naar fysiek (of digitaal) uitgebrachte platen. Om het project te lanceren, brengt Kirilik op 11 juni een EP uit uit op het Figure-label van technokoning Len Faki. Dat op zich klinkt al enorm veelbelovend.

De titel 'Infinity Is Not A Number' hult het hele project in een extra portie mysterie. Maar sinds gisteren is er iets meer duidelijkheid over het project en lanceerde hij de titeltrack via YouTube. Een uptempo nummer met acid-, techno- en minimal-invloeden. Na het horen van deze dynamische track, zijn we benieuwd wat de rest van de EP te bieden heeft.Maar niet getreurd om het lange wachten, morgen staat onze persoonlijke held het beste van zichzelf te geven tijdens Club 45 in Hasselt. Daar zal hij ons waarschijnlijk nogmaals overtuigen waarom hij de koning van de live-acts is. Wie daar niet kan bij zijn, is er nog een KiNK-performance op zondag 1 juli tijdens Paradise City Festival.

Foto: Village Underground UK

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête