Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Milimes

30/03/2016 / Sophie Daniels

ROD komt voor allereerste keer naar Limburg!

ROD, het alter ego van de alom bekende Benny Rodrigues, wordt op 15 april uitgenodigd door de Milimes-crew in club Forty Five. De man, die op sociale media vaak furore maakt met zijn lijpe posts, staat bekend om zijn hardere beukwerk en komt dat nu eindelijk eens in Hasselt tentoonstellen.

Waar Benny de breedte opzoekt, gaat ROD de diepte in. Verwacht techno met een veelzijdig tintje; van Detroit tot Chicago, van acid tot dub, van industrial tot offbeat. Als producer maakte hij furore met ijzersterke releases en remixes die werden uitgebracht op gerenommeerde labels als Klockworks, CLR, Figure, Soma en Balans.
RODs muzikale diversiteit spreekt ons enorm aan, dat gecombineerd met het feit dat hij kwalitatief zeker kan opboksen tegen de absolute wereldtop. Tegenwoordig wordt er ook veel voor de hand liggende techno geprogrammeerd. Met ROD boeken wij iemand die drums en detroit-style in zijn set steekt.

RODs rangen worden versterkt door Limburgs most finest Daesical -eerder bekend als Sample-, de jongens van 3AM, Demi Trash, Djunkbox en Minevision. Die laatste drie zijn trouwens allemaal lid van de Milimes-familie.

Milimes wist al meerdere keren te verrassen met een uitstekende line-up. Zo haalden ze toptalent Bjarki al naar Hasselt, maar ook Egbert, Julian Jeweil, Sam Paganini en Gary Beck passeerden al eens de revue. Maar met ROD trekken ze toch weer alle registers open. Early birds zijn al even uitverkocht, dat zegt genoeg toch? Afgelopen weekend stond ROD nog achter de tafels van DGTL Festival, beluister hieronder wat je 15 april zoal kan verwachten!ROD

Tickets | Event

Photo creds: Maxime Byttebie

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête