Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Wolfskuil Fuse

10/06/2016 / Sophie Daniels

Wolfskuil Records Night verovert Fuse

Op zaterdag nodigde Fuse het Wolfskuil Records uit van Darko Esser aka Tripeo. Een fantastische booking want deze artiesten komen we niet vaak tegen op een affiche hier in België. Het was zelfs hun eerst labelnight in België. Ook onze Belg Border One bracht er al plaatjes op uit, maar hij stond vandaag niet op de line-up omdat hij er dit jaar al geboekt staat.

Pierre was net bezig aan zijn set -ja wij zijn van die vroege vogels die er om 23u al staan. Het huisdier van de Fuse speelde een zorgvuldige set, zonder uitspattingen. Om half 1 gaf ie de decks door aan nog zo iemand die onvoorwaardelijk verbonden is met de Fuse. Deg bouwde zijn set rustig op, wat zweverig met soms een rauwe beat hier en daar. Het volk begon al goed toe te stromen en toen besloot ook Deg een toontje hoger te slaan maar op de grote vuurbommetjes gelaagd met techno was het nog even wachten.

Eric Cloutier ging op hetzelfde élan verder als zijn voorganger, al dan niet iets harder en sneller. Ook de menigte ging meer op in de muziek en voor we het wisten stond de hele zaal in vuur en vlam. Watermeloentje achter de kiezen en we waren weer klaar om verder te dansen. Cloutier deed meer dan z'n best en dat konden wij wel pruimen.ROD en Tripeo begonnen om 4 uur aan hun set. We zagen het begin van hun ensemble nog, maar toen besloten onze benen het op te geven. ROD beloofde ons nog Drexciya met Digital Tsunami te draaien dus we hopen dat je je aan je woord gehouden hebt Benny!

Het was weer een mooie avond in de almachtige Fuse. Zo zie je maar dat je niet altijd Len Faki's of Dave Clarken moet uitnodigen om de keet aan het dansen te krijgen.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête