Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

19/04/2016 / Raisa Moureau

ROD in Forty Five: deze donkere jongen komt zo hard (15/4)

Om het weekend goed in te zetten, trokken we vrijdagavond 15 april naar de bootstraat 9 in Hasselt. Milimes haalde ROD, het alias van Benny Rodrigues, naar de Forty Five voor een avondje beukend dansgenot.

Toen we rond 12 uur onze intrede maakten, werden we warm ontvangen door de klanken van 3AM. Deze jongens uit de Floorfiller familie bestonden vanavond uit Nick Vallon, Phader en Jerrymore. Ondanks dat het publiek nog niet talrijk aanwezig was, wisten ze de juiste plaatjes op te gooien om de dansbenen los te gooien.

[caption id="attachment_765" align="aligncenter" width="1024"]Milimes_3AM Foto | Annika Wallis[/caption]

Na een goede opwarming was het tijd voor het hardere werk. Daesical was volgens ons de geschikte kandidaat om het technoritme door onze aderen te laten stromen.

[caption id="attachment_764" align="aligncenter" width="1024"]Milimes_Daesical Foto | Annika Wallis[/caption]

Ondertussen waren we helemaal klaargestoomd voor ROD. Dat hij zijn strepen al verdiend heeft in dj-land, kunnen we afleiden uit zijn ijzersterke releases en remixes die werden uitgebracht op gerenommeerde labels als Klockworks, CLR, Figure, Soma en Balans. Zoals we hadden verwacht verwende ROD ons met veelzijdige techno. Lekker.

[caption id="attachment_763" align="aligncenter" width="1024"]Milimes_ROD Foto | Annika Wallis[/caption]

Het was gedurfd van Milimes om deze technoheld naar Hasselt te halen. In ons Belgenland is ROD nog geen grote bekende naam. De Forty Five club was dan ook niet tot aan de nok gevuld en de opkomst was mager. We zijn dan ook heel erg verwend met grote, bekende namen die de laatste tijd de affiches sieren van verschillende clubs in de Limburgse hoofdstad. Geven we dan geen kans meer aan iets nieuw?

De afwezigen hadden dik ongelijk. Het was een avondje gevuld met kwaliteitsvolle muziek, een dikke 2 vierkante meter per persoon om te dansen en geen ellenlange rijen aan de bar of de toiletten. Milimes, we hebben er van genoten!