Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Maharti

02/08/2021 / Arthur Van Looken

#trackvandeweek: Maharti - 2AM Delivery

Elke maandag onze track van de week

Deze week staat de Belgische producer Maharti bovenaan onze playlist met zijn nieuwe '2AM Delivery', een track van zijn 'Dancefloor Dreams EP' die op 9 augustus uitkomt op C O U P Records.

Jelle Deschepper alias Maharti heeft het de afgelopen jaren geschopt tot een producer wiens tracks steevast in de platentassen van artiesten als Richie Hawtin, Tommy Four Seven en Remco Beekwilder zit. Met releases op labels als RAW, Agora Records en het Belgische Rave Alert heeft hij al snel de aandacht getrokken van enkele mastodonten binnen de scene. En ook wij zijn fan van zijn frisse sound.

'2AM Delivery' is een track die zijn steeds experimentelere, minimalistischere en abstractere tracks van de afgelopen jaren perfect samenvat. Een bijzondere en vernieuwende plaat vol krankzinnige klanken die van begin tot eind je aandacht vraagt en nooit meer loslaat. De omverblazende kick wordt vervoegd door melancholische pads en synthesizers die je haast onmiddellijk terugbrengen naar de vroege jaren 90.

Tracklist

  1. 2AM Delivery
  2. Dancefloor Dreams
  3. Polish Shaker
  4. Lamb Wars
  5. 2AM Delivery (B2 Remix)

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête