Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van Maarten VX

03/10/2022 / Pieter-Jan Nerinckx

#trackvandeweek: Maarten VX - Love Yourself

Het is eindelijk zover: De veelbelovende Belgische dj en producer Maarten VX laat nogmaals een single uit zijn gelijknamige EP 'Love Yourself' op de wereld los. Vorig jaar lanceerde hij zijn debuut EP 'Cocoon', die duidelijk verschilt met zijn huidige release. De donkere beats en melancholische klanken weerspiegelen Maartens tweede lockdown, de periode waarin hij aan deze plaat heeft gesleuteld. 

'Love Yourself' is dan weer een dromerige, euforische plaat die tijdens de eerste helft erg doet denken aan de stijl van het gerenommeerde Noord-Ierse duo Bicep. Een betoverende stem en warme breaks laten de scherpe sounds van de eerste helft achterwege om tenslotte elkaar terug te vinden naar het einde toe. Over het algemeen is deze krachtige EP van het talent Maarten VX een knap staaltje van zijn kunnen als producer. 

Op 19 oktober verschijnt de volledige twee EP 'Love Yourself' van Maarten VX.

Kopfoto: © Maarten VX

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête