Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto van arm met tattoo

12/05/2021 / Dieter Holvoet

Sonja 4 Ever debuteert met zijn eerste EP, Worms

Een ravey ode aan oma Sonja

Robbe Petitjean is een new kid on the block: hij experimenteerde al een paar jaren met het maken van beats, maar geen enkele overleefde langer dan enkele dagen op zijn Soundcloud. Naar eigen zeggen zou daar verandering in komen: Worms EP is een eerste smaakje, de tip of the iceberg.

Zijn eerste release is tijdens de eerste week alvast goed ontvangen: hij is gefeatured op playlists van Studio Brussel, De Morgen, Red Bull Elektropedia en BRUZZ en zijn track 'Temples' werd al door Maxim Lany gedraaid op Studio Brussel.

Inspiratie haalt hij bij artiesten als Bicep, Burial, Four Tet en landsgenoot Yves De Ruyter. Dat hoor je ook: de energieke breaks in 'Worms' en 'Temples' worden afgewisseld met melodische electronica in 'Seq01' en een vette technobeat in '4 Ever Entranced'.

Wij kunnen alvast niet wachten om van deze tracks te kunnen genieten op een volle dansvloer.

Tracklist

  1. Worms (Original Mix)
  2. Temples
  3. Seq01
  4. 4 Ever Entranced

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête