Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

07/11/2016 / Raisa Moureau

#PREMIERE: Kijumba - Take Me Away

Jong talent van eigen bodem, dat kunnen wij alleen maar aanmoedigen. Dus als we een nieuwe plaat horen van zo'n jong talent en daar niet op kunnen stilzitten, dan willen we dat graag met jou delen. Talent van dienst is Kijumba.

Zo'n halfjaar geleden verraste deze knaap ons nog met zijn track Werk. Die was duister, staalhard en we hoorden er old school invloeden in terug. Zijn nieuwe track Take Me Away is iets helemaal anders. Het duistere kantje vervalt en maakt plaats voor een funky kantje. Echt zo'n plaat die je oplegt om de dansvloer goed op gang te krijgen als je het ons vraagt.

"
Ik kreeg regelmatig unreleased werk doorgestuurd van jongeren die niet echt een label vonden. Er was op dat moment in België nog niet echt een bereikbaar label met de focus op UK, jackin en bass house. Daarom heb ik samen met Kurious -mijn artist agency- besloten om Housified op te richten. - Laurent Moussiaux


Take Me Away komt uit op het label Housified, een logische keuze als je weet dat het label gespecialiseerd is in UK, jackin en bass house. Take Me Away is de derde release voor Housified. Wat begon als een maandelijkse livestream voor jong talent op Chase, draaide ondertussen uit tot een volwaardig label. Housified werkt volgens een bepaald principe. Ze bieden twee weken lang een track aan op hun SoundCloud als gratis download. Vervolgens gaat ie naar alle major platformen, zoals iTunes, Beatport, Spotify en Deezer.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête