Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van Cardopusher, in opdracht van Steven Biafry

23/01/2023 / Pieter-Jan Nerinckx

#PREMIERE: Cardopusher - Delusions

Een donkere cybergoth trance plaat met een heerlijk breakbeat intermezzo

De in Caracas geboren dj en producer Cardopusher maakte een vijftiental jaren geleden furore in de breakcore scene met bliksemsnelle beats en en het gebruik van humoristische samples. Als nieuwsgierige artiest ontdekte hij echter nog andere stijlen en zo ging hij aan de slag met dubstep, acid, industrial, trance en EBM. Onder het alias van Safety Trance experimenteerde hij ook nog met reggaeton, een genre waar hij verliefd op werd in de Venezolaanse hoofdstad waar hij opgroeide.

Zijn nieuwe album 'Immaculate Poison' is een mix van stijlen die Luis Garbàn doorheen de jaren leerde beheersen. Onder andere breakcore, hardcore, hard house en trance passeren de revue. De volledige release staat pas gepland op 3 februari, maar niet getreurd: wij mochten de tweede track van het album al in première laten gaan. Delusions'  is een donkere cybergoth trance plaat met een heerlijk breakbeat intermezzo. 

Tracklist

1. Cry Tough 

2. Delusions 

3. In The Flesh 

4. X-tended Reality 

5. Slug Killer 

6. Environmental Product 

7. Haunted 

8. Unseen Terror

Kopfoto: © Steven Biafry

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête