Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Linear Straight

31/10/2017 / Sophie Daniels

Maak kennis met de nieuwe plaat van Linear Straight op Rhythm Converted

Waar Industrialyzer aka Ricardo Rodrigues vorig maand nog furore maakte op het Rhythm Converted van Tom Hades, is het deze keer de beurt aan Linear Straight, Glenn Keteleer voor de vrienden.

Glenn Keteleer is sinds het begin van de jaren nillies actief als producer en dj. In de beginjaren bracht hij onder zijn alias Radical G al enkele platen uit in de EBM scene. Maar het is pas na de millenniumwisseling dat een groter publiek kennismaakt met zijn duistere kant. Dave Clarke besloot om zijn platen grijs te draaien en sindsdien gaat 'ie door het leven als Linear Straight, een alias dat hij zich aanmeet om zich te concentreren op de hardere variant van techno.

De Section 5 EP biedt een mooie dwarsdoorsnede van waar het technolabel van Tom Hades voor staat. Broeierige en dansbare techno die zich moeiteloos kan meten met eerdere releases. Vooral This Place Has Everything heeft alles in huis om het te schoppen tot een ware dancefloor killer.

Tracklist

  1. Off
  2. Section 5
  3. This Place Has Everything

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête