Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto

30/01/2021 / Dieter Holvoet

I HATE MODELS stelt nieuwe label Disco Inferno voor met nieuwe EP

We are but vessels for a complex system Impressions patched into emotions Memories modulating perceptions Sensations ensnared by passions.
From the intellectual centre our spirit flirts with heaven, But in our instinctive body, we're forever skirting hell, This must mean something to someone else.
What lies, outside the subjective self?
[Disco Inferno]

Onze long-time favourite Parijse DJ en producer I HATE MODELS heeft tijdens de lockdown niet stilgezeten. Na jarenlang zijn muziek te releasen op tientallen verschillende labels waaronder Artscore en POSSESSION beslist hij zijn eigen weg op te gaan met zijn nieuwe label, Disco Inferno. Het is een uitbreiding van zijn persoonlijke visie op muziek: een afkeer van hokjesdenken en een focus op de intense gevoelens die muziek bij de mens kan losmaken.

Als eerste release worden we getrakteerd op Disco Inferno 01, een EP met een dik half uur aan de techno / industrial / trance-fusie die we van hem gewend zijn. De EP is vanaf 12 februari beschikbaar op vinyl en digitaal.

Tracklist

A1 - Two Steps From Heaven

B1 - Sad Groove

B2 - Lazy In Hell

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête