Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Cookpit

08/06/2016 / Sophie Daniels

Pukkelpop presenteert Cookpit: gerechten bereid door jonge chefs

Goed nieuws voor fijnproevers die houden van festivals maar niet van een friet- of frikandeldieet. Lekker en gezond eten kan tijdens het Pukkelpopfestival niet alleen aan een van de vijfentwintig foodtrucks in Food Wood, dit jaar pakt de organisatie ook uit met Cookpit. Alle gerechten worden bereid door de nieuwste Sergio Hermannen van de toekomst. Wij mochten vandaag exclusief gaan proeven van de zes exclusieve Pukkelpopgerechten.

Elke stage krijgt zijn eigen gerecht, hetzij met vlees, vis of vegetarisch. Zo hebben we de Main Stage Supreme, The Shelter Stew, Boiler Redfish, Wablief Salad,Castello Romanesco en Marquee Champions. Elk gerecht bevat minstens één Limburgs streekproduct. Ook voor Limburgse vlaai kan je er terecht.

De Cookpit bevindt zich op het festivalterrein op de site van Baraque Futur en is elke dag open van 12u30 tot 15u30 en van 17u30 tot 20u30. 

Afbeelding

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête