Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
San Soda

30/06/2016 / Sophie Daniels

Palms Trax en San Soda aan affiche Pukkelpop toegevoegd!

Aan house- en technogeweld geen gebrek dit jaar op Pukkelpop. Met al eerder namen bekend te maken als Loco Dice, Nina Kraviz, Seth Troxler en consorten, lijken we nog niet genoeg verwend te zijn. San Soda en Palms Trax werden vandaag ook toegevoegd aan de nu al fingerlicking affiche.

San Soda is een Belgische houseproducer en -dj die de wereld rondreist om z’n favoriete platen te spelen en ondertussen al enkele straffe EP’s, remixes en albums op z’n naam heeft staan. Hij onderscheidt zich als dj al jaren met zijn originele en grillige sound op het allerhoogste niveau én is bovendien verantwoordelijk voor het 2012 anthem It’s You die nog steeds voor monsterprijzen op Discogs aangeboden wordt.

Acid house op de Palms Trax manier: een smerige acidlijn, vervormde vocals, diepe pianoklanken, iets wat zeker zal passen op het -hopelijk- zonovergoten Pukkelpop. Het laatste jaar maakte hij veel furore met zijn releases op Dekmantel Records. Het muzieklandschap is een stuk kleurrijker geworden dankzij zijn geluidenpalet.

Twee artiesten de meer dan de moeite waard zijn om te checken op Pukkelpop. Tickets kan je nog steeds kopen, nu nog hopen op mooi weer!

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête