Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Pukkelpop Boiler

16/03/2016 / Sophie Daniels

Pukkelpop lost eerste lading namen

En ze zijn niet min. Vooral techno- en housefanaten halen er deze keer hun hart op. Pukkelpop 2016 staat genoteerd als de 31ste editie van het Belgische festival en vindt plaats van 17 t/m 20 augustus.

Je dansbenen laat je los op onder andere Âme, Audion, George Fitzgerald, Job Jobse en HVOB.Ook Hannah Wants en Tale Of Us, drie artiesten die vorig jaar op het laatste moment cancelde, staan dit jaar weer op de affiche.

Aan talent van onze Noorderburen ook geen gebrek met Dekmantel-poulain Fatima 'What's A Girl To Do' Yamaha. Een Nederlandse producer die al een paar jaar in het circuit zit en beter bekend is als het alter ego van Bas Bron - ja, de vaste producer van de De Jeugd Van Tegenwoordig.

Tot slot nog een salvo met internationale kleppers: Nina Kraviz, koningin van de techno en de naam die de laatste tijd over iedereens lippen gaat, zakt ook af naar Pukkelpop om het beste van haarzelf te geven, zeker eentje om naar uit te kijken! Vaste waarde in het techno- en housemilieu; Seth Troxler zal iedereen op Pukkelpop verrassen met zijn broeierige show. En dat geldt ook voor Loco Dice.

Wij zijn er klaar voor! Tickets kunnen gekocht worden vanaf 23 maart.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête