Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van Horst, gemaakt door Jeroen Verrecht

13/03/2024 / Dieter Holvoet

#PLAYLIST: Gehoord op Horst Club Closing

Een dikke twee uur aan happy, housey plaatjes om een succesvol hoofdstuk mee af te sluiten.

Afgelopen weekend was het closingweekend van Horst Club: een weekend lang - 24u - feesten begeleid door een prachtige lineup met Call Super, Danielle & Elias Mazian, Nosedrip, DTM Funk & Suze Ijó, Karla Böhm, Ben Kamal en als afsluiter Bjeor. Wij gingen zondag overdag - want day clubbing is underrated! - en konden ons instinct om al die vette schijven te Shazamen niet onderdrukken.

Het resultaat is een playlist met het beste wat we op deze mooie namiddag hoorden. Housey, happy, en tegen het einde zelfs wat cheesy. Heel terecht, want het is een (tijdelijk) einde van een hoofdstuk: Horst die op korte tijd (naar onze mening) één van België’s meest aangename clubs uit de grond stampte. Dit weekend was daar het levende bewijs van: op zondagnamiddag, in het relatief afgelegen Vilvoorde, weten ze toch maar de hele dag lang hun dansvloer te vullen. Een dikke pluim voor de organisatie, en zoals ze eerder vandaag nog bevestigden: tot volgend clubseizoen!

Kopfoto: © Jeroen Verrecht

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête