Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

29/06/2017 / Sophie Daniels

Paradise City Festival dag 1: milieuvriendelijk en gezellig dansen

Vrijdag 23 juni is het eindelijk zo ver. Met onze kampeerspullen vertrekken we met de trein richting het station van Vilvoorde om daar verder te carpoolen tot aan het kasteel van Ribaucourt in Perk, een deelgemeente van Steenokkerzeel. We parkeren ons en horen in de verte al de eerste beats van Paradise City Festival. We leggen onze spullen op de camping en openen ons eerste biertje om even te bekomen van onze reis.

Na onze korte pauze vliegen we er meteen in. We laden ons elektronische bandje op met eet- en drankbonnen en nemen ons eerste cocktailtje van het festival. Voor de tiende verjaardag van KetaLoco hosten de organisatoren een op het festival. Team Limburg bijt voor ons de spits af. Konna en Forty Five-baas Goldfox slaan de handen in elkaar voor een B2B set die gevuld is met disco, house en techno voor de fijnproevers. Als het op hun muzieksmaak aankomt, verdienen deze heren een standbeeld op de Grote Markt in Hasselt. Dankzij onze collega's van Slash9 TV kan je hun set hier herbekijken.

Paradise City Festival 2017 l

Konna B2B Goldfox now warming up on the KetaLoco stage!

Posted by Paradise City Festival on Friday, June 23, 2017


Omstreeks 19 uur krijgen we al een klein hongertje en begeven we ons naar de Food Corner, een gezellig marktje met uitsluitend vegetarische foodtrucks. We besluiten om te gaan voor een vegetarische spaghetti van Bavet. Op de Love-stage staat Robag Wruhme ons op te wachten en hij kiest ervoor om een set te draaien gevuld met aanstekelijke houseplaten en het iets stevigere werk. De Duitse dj weet perfect hoe hij het publiek in Perk voor een eerste keer volledig mee moet krijgen. Een perfecte voorzet voor wat nog komen moet.

Frankey & Sandrino doen er nog een schepje bovenop en laten zien waarom zij eigenlijk de absolute headliners zijn van vrijdag. Tussen hun mix van stevige house en zweverige techno laten ze ons wegdromen en voelen we dat de festivalzomer nu echt begonnen is. Met hun, op Innervisions uitgebrachte, Acamar laten ze het feest exploderen en zit de vibe voor de komende dagen meteen goed.Om de avond af te sluiten kiezen we ervoor om een (oude) wijze man te gaan kijken. Niemand minder dan de pater familias van Fuse in Brussel: Pierre. Met het stevigere werk loopt de vrijdag op zijn einde. Moe maar zeker voldaan trekken we terug naar de camping en reikhalzend kijken we uit naar de volgende dag. Als dit nog maar een opwarmertje is, wat moet er dan morgen wel niet komen?

© Foto Paradise City Festival

© Video: Slash9.tv

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête