Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Johannes Heil

12/03/2018 / Sophie Daniels

Oscar Mulero, Johannes Heil en Tripeo remixen Shlømo

Op release nummer 40 voor Wolfskuil Records, en zoals de titel doet vermoeden, vinden we enkele van Shlømo's fraaiste producties op het Nederlandse label herwerkt door Oscar Mulero, Johannes Heil en Tripeo.

De Spaanse technohoncho Oscar Mulero neemt de A-kant over, houdt de warmte van het origineel vast en voegt extra spanning toe om een ​​opvallende vertolking van 'Obsession' te bieden. Terwijl hij bij 'Vanished Breath' diep gaat en een experimentele remix aflevert waarbij gebroken beats en angstaanjagende synths naadloos overgaan in spookachtige sferen.

Aan de andere kant transformeert Johannes Heil de beatless, synth-zware schoonheid 'M.U.M.' in een euforische technocreatie. Tripeo toont zijn dancefloorkiller talent met een solide versie van 'Avadon Part 1'.

De remix compilatie komt uit op 30 maart.Tracklist

A1 / 1. Obsession (Oscar Mulero Remix)
A2 / 2. Vanished Breath (Oscar Mulero Remix)
B1 / 3. M.U.M. (Johannes Heil Remix)
B2 / 4. Avadon Part 1 (Tripeo Remix)

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête