Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Oscar Mulero

16/05/2018 / Sophie Daniels

Oscar Mulero, Exium en Reeko werken samen voor EP op PoleGroup

De drie heren spannen samen voor de 50ste release van het gerenommeerde label.

De 50e release van het Spaanse technolabel PoleGroup is van Selección Natural, een nieuw samenwerkingsproject van labelbaas Oscar Mulero en partners in crime Exium en Reeko.

De drie acts creëerden 14 tracks verspreid over drie releases, die ook gegroepeerd zijn onder de titel Selección Natural. PoleGroup 50 is een dubbel vinylpakket dat acht tracks bevat, terwijl PoleGroup 50.2 er vier bevat. Beide releases zullen ook digitaal beschikbaar zijn. De laatste twee tracks verschijnen op PoleGroup 50.1 (Digital Exclusive). Kan je nog volgen?

Ons werd verteld dat het project helemaal gericht is op techno-dansvloeren. Zo hebben we het het liefst! Het eerste deel komt op 25 mei uit, de andere twee komen later in het jaar.

In 2012 brachten de drie al eens een release uit onder de noemer Selección Natural, maar waren nog niet officieel een trio. Beluister hieronder de clips van destijds.Tracklist

PoleGroup 50
01. Expression Gnt
02. Molecular Genetics
03. Hox Genes
04. Biological Fitness
05. Random Mutations
06. Genotype
07. Geometric Animal
08. Evolution

PoleGroup 50.1 (Digital Exclusive)
01. Negative Selection
02. Struggle for Existence

PoleGroup 50.2
01. Necton
02. Prokaryotic
03. Replicant Isolation
04. Transmutation

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête