Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Annie Hall

11/05/2018 / Sophie Daniels

#ONTDEKKINGVANDEMAAND: Annie Hall

Annie Hall heeft gestaag een naam voor zichzelf gemaakt als een artiest die van diversiteit houdt. Annie, geboren en getogen in Spanje, begon haar leven als DJ. Daarna verhuisde van Spanje naar Windsor in Canada. Aan de grens met de VS scheidde slechts een rivier haar van Detroit. Met het centrum van Detroit op slechts vijf minuten, liet Annie haar inspireren door de omliggende verschillende culturen. Doordat ze zo dicht bij Detroit woonde, kon ze nauwe banden smeden met de lokale muziekgemeenschap en onderdeel worden van de bruisende Detroit Underground scene.

Na een paar jaar verhuist ze terug naar Spanje, waar ze tegenwoordig ook weer woont. Sinds haar terugkeer naar Europa speelt Annie livesets in Berlijn, Frankrijk, Zweden en Spanje. Haar liveset is een hybride opstelling van modulaire apparatuur en machines waar een laptop geen rol speelt. Intussen bracht ze al producties uit op labels als Blank Code, Flash Recordings, Semantica Records, Minnuendo, D1 Recordings en Detroit Underground Recordings.

Haar tracks hebben een gevoel van intensiteit met donkere, broeierige wendingen terwijl ze verweven zijn met melodieën die warmte geven en je naar de dansvloer trekken. Hieronder kan je onze drie favoriete tracks van haar beluisteren.
 

Annie Hall - Nihilist


https://youtu.be/3NpMRcXm1wg
 

Annie Hall - Monde Bruits


https://www.youtube.com/watch?v=SXywccPJJhQ

Annie Hall - Hyssop

https://www.youtube.com/watch?v=b3wTlj3it6k