Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Promoafbeelding voor Thé Dansant Winter Wonderland

14/02/2022 / Dieter Holvoet

Thé Dansant strijkt neer in Brussel met hun Winter Wonderland-editie

Zondag 27 februari organiseert Thé Dansant een nieuwe editie van hun verkleed feestconcept in het hippe Tour&Taxis, het herbestemde industrieel terrein rond het voormalig goederenstation Gare Maritime in Brussel.

Lineup

Met maar liefst drie verschillende stages is er voor ieder wat wils.

Voor de muziek in de main room is de veelbelovende producer & dj Tom Zeta van het befaamde Diynamic label van Solomun de headliner. Thé Dansant resident-dj Caspar en Audacious-organisatrice Amare zorgen voor de opzwepende en meeslepende beats. De melodische start is voor rekening van Klank dj Galago en LessTomBee. De closing-set is naar goede gewoonte wat steviger met de Nederlandse Rose Rox achter de decks.

In de House Room kan je terecht voor vinyl-only sets vol house classics. Op de lineup daar staan Dj Footsteps, Chupa, Q-Bix, Cekezz en Brusselse legende ATTARI (aka Cosy Mozzy), bekend van de concepten LOVE, Dirty Dancing en zijn eigen platenzaak Sono Ventura.

Ook de wc's op -1 hebben hun eigen mini-stage: René Opsedee neemt daar de secret underground room voor zijn rekening met 80s disco remakes en andere variëteiten.

De sheds van Tour&Taxis in Brussel
De sheds van Tour&Taxis in Brussel

Aftermovie

Nog niet overtuigd? Neem eens een kijkje naar de aftermovie van hun vorige editie, Dia de los Muertos in Silo Brussels.

Tickets

Tickets zijn nog steeds te koop aan 25 euro per stuk.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête