Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

20/02/2018 / Sophie Daniels

Stanislav Tolkachev heeft zestracker klaar voor Raw Waxes

Raw Waxes brengt in maart een nieuwe EP uit van Stanislav Tolkachev, 'Champions Breakfast'.

'Champions Breakfast'  zit midden in een bijzonder productieve periode voor de Oekraïense producent. Deze keer biedt hij zes tracks aan van wat Raw Waxes omschrijft als 'uitzonderlijke IDM en experimentele techno'. Het nummer 'Negative Space' werd in 2012 al eens digitaal uitgebracht op het label Techno.UA uit Kiev, deze keer wordt ook de vinyl geperst.

Raw Waxes is een Italiaans label dat gerund wordt door Haiku, die ook het label Inkblots heeft opgericht. Dat laatste label bracht in 2014 al muziek van Tolkachev op de markt. Alleen al in het afgelopen jaar heeft Tolkachev uitgebracht op MORD, Delirio, Pohjola, Grasswaxx en het Intergalactic Research Institute For Sound. Een hele boterham.Tracklist

A1 Shady
A2 The Main Thing Is To Survive
A3 Fuck This Guy
B1 Hair In My Mouth
B2 Negative Space
B3 Self Destruction

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête