Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
rodhad

07/12/2016 / Victor De Smet

Van Oud naar Nieuw moet je naar Enter The Future

Enter The Future – A Take On New Year’s Eve is het oudjaarsevenement georganiseerd door drie gebundelde Gentse krachten: Kozzmozz, Retro Acid en STAR WARZ. Retro Acid is het tweede concept van Kozzmozz en organiseert sinds 1997 feestjes in Gent met de grootste namen uit de acidscène. Star Warz, het DnB-concept van Kozzmozz, zorgt al 15 jaar voor legendarisch DnB-feestjes in de Vooruit. De drie concepten hosten een feest in hun genre, ieder in een verschillende ruimte: Space gehost door Kozzmozz, Zone gehost door Star Warz en Area gehost door Retro Acid.


De grootste naam op Enter The Future is zeker en vast Rødhåd. De Berliner startte zijn carrière met het organiseren van open-air feesten in Berlijn. Later organiseerde hij eigen feesten genaamd DYSTOPIAN in Berlijnse clubs. Toen hij in 2010 regelmatig begon te draaien in Berghain, ging de bal op internationaal vlak aan het rollen. Sindsdien is Rødhåd een van dé namen in de techno scene. In 2012 startte hij zijn eigen label DYSTOPIAN, dat alom geprezen werd door onder andere Marcel Dettmann, Laurent Garnier, Ben Klock en Sven Väth. Hij werd in datzelfde jaar door Resident Advisor als Breakthrough Artist Of The Year uitgeroepen.


Een andere naam van het label van Rødhåd, DYSTOPIAN, zal ook de Space-ruimte vullen. Milton Bradley zorgt met zijn trippy dystopische sfeer voor een geheel eigen sound en vibe. Verwacht een donker kosmisch feestje met rauwe techno beats.


Een andere grote naam op de line-up is Ansome, bekend voor zijn fantastische livesets. Op onder andere het label Perc Trax releasede hij in 2016 al zijn Stowaway EP vergezeld van remixen van Perc, O/V/R (James Ruskin & Regis) en Randomer. Ansome is industriële techno op zijn rauwst, daarom mogen liefhebbers van het stevigere werk op oudjaar dit zeker en vast niet missen.


Rotterdamse dj/producer Bas Mooy sluit de internationale Space line-up af. Elementen van het donkere industriële Rotterdam zijn terug te vinden in zijn producties en lanceerden hem definitief op het Europese toneel. De medeoprichter van het Rotterdamse label Audio is tot op vandaag zeer toonaangevend in de donkere techno scene. Met releases op onder andere Perc Trax en zijn sets op Awakenings is Bas Mooy zeker Kozzmozz-waardig.


[su_button url="https://www.facebook.com/events/1445316062162786/" target="blank" style="ghost" background="#1adba1" color="#1adba1" size="5" radius="round" text_shadow="0px 0px 0px #000000"]EVENT[/su_button]

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête