Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

12/12/2017 / Victor De Smet

Op RV Trax is het al muziek wat de klok slaat

Renaat Vandepapeliere, de prins op het zwarte paard voor opkomend talent en de R in het Gentse label R&S Records, lanceert RV Trax. Ondanks zijn 'Warning, I am not a dj!'-outfit pronkte de Gentse labelbaas het voorbije jaar op line-ups van Kompass, Ampere, Shelter en Laundry Day. Zijn centrale positie in de muziekwereld en zijn meer dan 30 jaar ervaring bleken keer op keer een succesformule voor onconventionele, complexe en vooral keigoede sets. Zoals bij de vele écht goede sets, vangt de die hard-Shazammer grotendeels bot. Daar brengt Vandepapeliere gelukkig een eind aan, met RV Trax.

Met RV Trax biedt Renaat een platform aan artiesten, los van populariteit of hype. Op 19 januari 2018 bijten Bird of Paradise, G-Prod en Hermetics de spits af. R&S hier alvast de veelbelovende preview op Soundcloud:Foto: Studio Regie

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête