Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
ROD

29/05/2019 / Sophie Daniels

ROD debuteert op Afterlife met 'Brighten Up Bunny'

Inclusief een remix van FJAAK.

House, electro, club, techno, electro; Benny Rodrigues is het ultieme voorbeeld van de veelzijdige dj. Met zijn alter ego ROD is techno zijn domein, soms snoeihard, soms zwoel en melodisch.

Zijn eerste ROD-release was op het Klockworks van Ben Klock, daarna kwamen er nog releases op onder andere MORD, Non Series en Figure. Dat palmares breidt hij nu uit met een release op Afterlife, het label van Tale Of Us. Hoe dat tot stand kwam, legde hij haarfijn uit in - zoals we het van hem gewoon zijn - een Facebook post.

‘Ik hoorde een paar goede tracks van een vriend van me, die ik wel wat voor Tale Of Us vond, dus ik besloot ze via mijn contact naar die twee knakkers door te sturen. Des te groter mijn verbazing toen ze bleek dat ze mijn ROD-pokoes ook wel konden waarderen, en of ik ook wat van mezelf wilde opsturen? Zo gezegd, zo gedaan.’

Tracklist
A1 Brighten Up Bunny
A2 Welcome Back Mama
B1 Melodi
B2 Welcome Back Mama (FJAAK Remix)

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête