Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Groenplein Hasselt

26/07/2019 / Sophie Daniels

Pukkelpop stelt voor: DWNTWN

Feesten op Hasseltse pleinen om de start van Pukkelpop te vieren

De Hasseltse binnenstad ademt Pukkelpop tussen 10 en 18 augustus. Stad Hasselt organiseert in samenwerking met Pukkelpop, Muziekodroom en De Serre Hasselt tal van evenementen op het Groenplein, het Molenpoortplein en het Capucienenplein.

GROENPLEIN 10.08 – 11.08
Op het Groenplein brengt De Serre Hasselt je een voorproefje van veelbelovende Pukkelpopacts die hun roots vinden in Limburg. Op zaterdag 10 augustus programmeert De Serre een Limburgse Kweek met een aantal verrassende back to backs van PKP-acts. De avond wordt op gang getrapt door de Houthalense DJ Tofec en drijvende kracht achter De Serre Hasselt Niels Kenis. Nadien zijn A Local Hero van Contrair en Leopoldsburger Bearsøme aan zet. Hasselaar Timmerman en PXL-Music alumni Bjeor nemen het laatste slot op zaterdag voor hun rekening.

Zondag 11 augustus focust De Serre Hasselt zich op de live acts. Dan stomen Project Cucuron en SHHT je klaar voor de Hasseltse festivalweide.

MOLENPOORTPLEIN 16.08 – 17.08
Hier kan je genieten van artiesten die ook hun doortocht in Kiewit maken. De line-up wordt bekend gemaakt op 5 augustus. 
 

CAPUCIENENPLEIN 16.08 – 17.08
Om je helemaal in de festivalstemming te krijgen volg je op het Capucienenplein een aantal workshops. Met een Pinterest worthy look én een gerust gevoel richting de wei: Miet Vanheusden van Pronk creëert voor jou een prachtige festival make up/over. Laat je liever de kunstenaar in jezelf los? Street Art wonder Linez leert je de kneepjes van het vak. 
 

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête