Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Vincent Hole

12/03/2016 / Sophie Daniels

#ontdekkingvandemaand: Vincent Hole

Straight outta Napoli. Vincent Hole zal bij de meesten wel niet zo bekend in de oren klinken. Met z'n bijna 1.500 likes op Facebook, schiet hij er nu niet echt bovenuit. Gevoed en gefascineerd door artiesten als Kevin Saunderson, Octave One en Juan Atikins begon hij op zijn 14 jaar met producen.

Vincent Hole heeft een zwak voor alles wat analoog is en herbergt een arsenaal aan materiaal in z'n studio: een Korg Ms10, Korg Poly Ex800, Roland Tr 707, Tr 626, Tr 606, Roland Mc 303, Arturia Minibrute, Moog Slim Phatty, Waldorf Rocket. Zijn sound gaat de ietwat donkere, zwaarmoedige techno richting uit. Een paar weken geleden nog kwam zijn remix van It Used To B uit, oorspronkelijk van de Belgische Stanny Franssen en Ortin Cam.

En zo heeft hij nog een hele resem aan onontdekte platen in z'n kast zitten. Wij geven je hier onze 3 favorieten mee.

Vincent Hole - UnderkickVincent Hole - MinimumOrtin Cam & Stanny Franssen - It Used To B (Vincent Hole remix)


Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête