Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Dekmantel 2018

23/01/2018 / Marcel Croes

Dekmantel Festival 2018 heeft line-up werk klaar en je gaat het geweldig vinden

Vandaag heeft Dekmantel de line-up bekend gemaakt van hun jaarlijkse evenement, Dekmantel Festival. Naast festivals in Kroatië, São Paulo en het kleinere Lente Kabinet, pakt Dekmantel overduidelijk groot uit in Amsterdam. Via een bericht uit de ruimte is de line-up bekend gemaakt. Naast veel bekenden van het label, waaronder Matrixxman, Juju & Jordash, Call Super en Young Marco, staat er dit jaar ook veel nieuw, fris talent op de line-up. Namen als Woody, Job Sifre en Identified Patient zullen gegarandeerd mensen positief verassen.

Four Tet en Tangerine Dream behoren tot de acts die op woensdag 1 augustus het openingsnachtconcert spelen. De rest van de indeling wordt de komende maanden bekend gemaakt. Ook nieuw dit jaar is dat er een kleinere UFO-stage onthaald wordt. Geen vrees, de traditionele UFO-stage (waar techno de klok slaat) blijft behouden, hij krijg er alleen een klein broertje bij!

Kan jij ook niet wachten? Tot die tijd genieten we nog even van deze fantastische set van Helena Hauff die ook in 2018 in het Amsterdamse Bos te vinden is.

Bekijk hier de volledige line-up.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête