Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto

30/05/2018 / Marcel Croes

Nieuwe EP van Naty Seres & Bensen inclusief remix van Matrixxman

Naty Seres & Bensen releasen op 1 juni een nieuwe EP genaamd Virtual Cloud Dimension op Atmophile Electronics. Drie big room tracks waarvan voornamelijk Virtual Harmony uitspringt. De fijne melodieën en rauwe elementen in Virtual Harmony zullen gegarandeerd vele vuisten de lucht in doen gaan komend festivalseizoen.

Met als kers op de taart heeft niemand minder dan Berghain regular Matrixxman de eer gekregen om een remix te maken van Interplanetary Dust Clouds. Het origineel is fijn maar Matrixxman weet er met zijn eigen draai het net nog iets fijner te maken. De diepe bassen en het meeslepende ritme verdienen een degelijk geluidssysteem, ik kan niet wachten tot ik deze track ergens voorbij hoor komen.

Tracklist
01. Interplanetary Dust Clouds
02. Virtual Harmony
03. Parallel Dimension
04. Interplanetary Dust Clouds (Matrixxman Remix)Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête